Sunt Simona - coach, psiholog clinician, psihoterapeut în formare și consultant pentru organizații.

Drumul cu sens pentru mine înseamnă să lucrez cu oamenii - cu empatie, răbdare și fără judecată.

Povestea mea, pe scurt

În ultimii 13 ani am lucrat intersectorial și am căutat mereu să dezvolt proiecte cu sens pentru societate, ca liant între oameni și sectoare. Am lucrat fie ca manager de proiecte sau programe în mai multe ONG-uri, fie ca om de comunicare și CSR în mediul bancar sau fintech. În 2016 am văzut ce înseamnă administrația publică centrală, în guvernul tehnocrat. După multe căutări, am ales să merg pe drumul pe care mi l-am dorit cu adevărat, încă din adolescență. Cunoștințele de coaching și cele de psihologie mă ajută să însoțesc oameni și organizații spre propriul drum cu sens.

Studii și certificări

Sunt licențiată în psihologie, cu drept de liberă practică în psihologie clinică (sub supervizare) și Cabinet Individual de Psihologie. În prezent urmez un master în Terapii Cognitiv-Comportamentale la Universitatea din București, pe lângă un lung program de formare în analiza tranzacțională. Sunt trainer acreditat și coach transformațional certificat ICF (Școala Mind Learners). Am urmat și cursurile Mindfulness Based Stress Reduction Program (MBSR®). Dincolo de acestea, sunt fascinată de natura umană și ador să lucrez cu oamenii. Fac asta cu empatie, răbdare și fără judecată.

Alte studii

Înainte de reconversia profesională ca psiholog am studiat Științe Politice la Universitatea din București și apoi un Master in International Business Communication (în limba engleză) la Academia de Studii Economice.