Atrage oamenii potriviți în echipă și ajută-i să rămână într-o organizație în care se simt în siguranță și care se implică autentic în comunitate.

De ce-ul meu

Din 2010 am lucrat intersectorial, însumând peste 6 ani în business, 10 luni în administrația publică centrală și alți aproape 6 ani alături de ONG-uri, unde am coordonat proiecte și programe cu impact. Indiferent de pălăria purtată, am simțit că lucrurile vin ușor când obiectivele au fost clare, corelate cu resursele și mai ales au fost asumate de întreaga echipă. Mai apoi, în timpul studiilor de psihologie, am studiat burnout-ul, starea de bine în organizații și relația noastră cu incertitudinea.

Cum putem colabora

𝗪𝗼𝗿𝗸𝘀𝗵𝗼𝗽-𝘂𝗿𝗶

Ateliere personalizate în funcție de nevoile specifice organizației (detaliate într-un proces de analiză de nevoi). Teme: burnout, implicarea la locul de muncă, relația cu incertitudinea, sensul în muncă, comunicare eficientă, siguranță psihologică la muncă etc.

𝗙𝗮𝗰𝗶𝗹𝗶𝘁𝗮𝗿𝗲

De la etapa de analiză de nevoi la facilitarea efectivă a întâlnirilor de echipă, inclusiv teambuilding-uri.

𝗖𝗼𝗮𝗰𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗱𝗲 𝗲𝗰𝗵𝗶𝗽𝗮̆

Redescoperim resursele echipei tale, clarificăm obiectivele comune și modul de a le atinge și a îmbunătăți dinamica echipei.

𝗦𝘁𝗿𝗮𝘁𝗲𝗴𝗶𝗲 𝗶𝗺𝗽𝗹𝗶𝗰𝗮𝗿𝗲 î𝗻 𝗰𝗼𝗺𝘂𝗻𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲 (𝗖𝗦𝗥)

Organizațiile de business și cele non-profit sunt parte importantă din fibra societății. Împreună găsim modul în care organizația ta poate folosi resursele existente pentru a întări comunitatea în care operează.

Hai să colaborăm

Ca angajat, colaborator sau senior fellow, am dezvoltat proiecte cu și despre oameni și impact în Microsoft România, BCR, Pago App, Fundația Comunitară București, Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile și chiar la Global Integrity, în Washington D.C. M-aș bucura să dezvoltăm împreună alte proiecte cu sens și impact!