Atrage oamenii potriviți în echipa ta și ajută-i să rămână. Program intensiv pentru organizații mici

De ce-ul meu

Din 2010 am lucrat intersectorial, însumând peste 6 ani în business, 10 luni în administrația publică centrală și alți aproape 6 ani alături de ONG-uri, unde am coordonat proiecte și programe cu impact. Indiferent de pălăria purtată, am simțit că lucrurile vin ușor când obiectivele au fost clare, corelate cu resursele și mai ales au fost asumate de întreaga echipă. Mai apoi, în timpul studiilor de psihologie, am studiat burnout-ul, starea de bine în organizații și relația noastră cu incertitudinea.

Cum putem colabora

Dinamica echipei

Pentru a lucra eficient și relaxat împreună, oamenii au nevoie de mai mult decât obiective clare și mijloacele tehnice pentru a le atinge. Prin joacă și exerciții practice îmbunătățim dinamica echipei.

Coaching de echipă

Redescoperim resursele echipei tale, clarificăm obiectivele comune și modul de a le atinge.

Implicare în comunitate

Organizațiile de business și cele non-profit sunt parte importantă din fibra societății. Împreună găsim modul în care organizația ta poate folosi resursele existente pentru a întări comunitatea în care operează.

Hai să colaborăm

Ca angajat, colaborator sau senior fellow, am dezvoltat proiecte cu și despre oameni și impact în Microsoft România, BCR, Pago App, Fundația Comunitară București, Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile și chiar la Global Integrity, în Washington D.C. M-aș bucura să dezvoltăm împreună alte proiecte cu sens și impact!